Tags

, ,

Met de successen van Max Verstappen in de Formule 1 is de populariteit van de autoraces in Nederland en België alleen maar toegenomen.

Wedstrijd om de Mazda MaX5 Cup | © max5racing.nl

Dat Conrad Electronic Benelux B.V. daarop inspringt met het hoofdsponsorschap van de Mazda MaX5 Cup mag dan ook geen verrassing heten. Deze wedstrijden reeks is een van grootste van Nederland. De techniek-webwinkel zal dit seizoen haar naam verbinden aan de cup, die dus de naam Conrad Mazda MaX5 Cup gaat dragen.

We hebben een liefde voor techniek en innovatie en een missie om techniek voor iedereen toegankelijk te maken.

Allemaal zaken die ook de meeste autosportliefhebbers zullen aanspreken, dus daarom past Conrad perfect als hoofd- en titelsponsor bij de Conrad Mazda Max5 Cup.

Rick Huisken, Marketing & Sales Manager Benelux van Conrad.

In 2017 zijn er voor deze cup drie races met in totaal 7 evenementen. Vaak is de toegang gratis.

Dit jaar doen zo’n 50 deelnemers mee. De organisatie van de Cup noemt het zelf een combinatie van ‘sportief rijden tegen een betaalbare prijs en een ultiem gevoel van vrijheid.’ Zowel beginnende rijders als ervaren coureurs beleven veel plezier in het racen in de mazda MX-5 1.6 liter uit de periode 1990-1993.

Er wordt geracet op de circuits van Zandvoort, Assen en het Belgische Zolder. Ideaal voor Conrad natuurlijk die ook in België actief is met conrad.be.